Back to All Events

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ ПРО КУРАТОРСТВО НА КІНОФЕСТИВАЛЯХ

  • Арт-простір Ліс 37 Fedyntsya Street Uzhhorod, Zakarpats'ka oblast, 88000 Ukraine (map)

Мова події: англійська

(можливий переклад на українську)


Розмова з Радкою Гоффмановою (Young Film Fest), Юлією Семполовіч та Шимоном Стемплевскі (Short Waves) й Сашею Прокопенко (KISFF) про кураторство та програмування для фестивалів короткометражних фільмів, створення повноцінного кінематографічного досвіду та об`єднання спільноти навколо короткометражного кіно.

Модерує Саша Прокопенко (KISFF)

Радка Гоффманова – директорка Аудіовізуального центру, що базується в кінотеатрі Kino Kavalírka (Прага), программерка і керівниця індустрійного відділу у Young Film Fest – Міжнародному кінофестивалі для молодих глядачів (Прага, Чехія) та Міжнародного кінофестивалю ELBE DOCK (Усті-над-Лабем, Чехія та Дрезден, Німеччина). Радка вивчала радіо- та теледраматургію та сценарне мистецтво в Академії музики та мистецтв імені Яначека (Брно, Чехія), де зараз є докторкою філософії. Кандидатка(?). Її дослідження зосереджені на сучасному кіно для молоді в європейському контексті. У минулому вона стажувалась у Європейській асоціації дитячого кіно та як сценаристка співпрацювала з Чеським радіо та Радіо і телебаченням Словаччини.

Шимон Стемплевскі – митець, ініціатор, творець і куратор багатьох кіно, культурних і мистецьких проектів. Засновник Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Short Waves Festival та безлічі кінематографічних подій, що проводяться по всій Познані.

Юлія Семполович – випускниця Культурологічної кафедри в Познані за спеціальністю «Культура та публічна сфера»; студентка кафедри Кінознавство за спеціальністю анімація у медіа та кінокультура; набула досвіду протягом кількох років роботи у фонді «Ad Arte» під час організації фестивалю «Short waves». Почала свою діяльність зі стажування і працюювала переважно у програмному відділі; постійна глядачка міжнародних кінофестивалів; спікерка дискусійного кіноклубу Kino Muza та Interwaves – дискусійного кіноклубу, присвяченого експериментальним фільмам; викладачка у New Horizons of Film Education; поза кінодіяльністю її головним інтересом є модерністська архітектура, міське планування, а також театр і те, як він перегукується з мистецтвом кінематографії

Previous
Previous
10 August

EXPLANATION FOR EVERYTHING (HU, SK)

Next
Next
10 August

ДИКУН (FR, HU)