Back to All Events

НАЙКРАЩІ ФІЛЬМИ YOUNG FILM FEST 15+ (CZ)

  • Мультиплекс Паннонія Pl. Poshtova Uzhhorod, Zakarpats'ka oblast, 88000 Ukraine (map)

Програма створена в кооперації з Young Film Fest – міжнародним кінофестивалем для юної аудиторії (Чехія). Програма фестивалю спрямована на діалог поколінь про кіно, кіноосвіту та теми, важливі для сучасної молоді.

Вікові обмеження: Рекомендовано до перегляду глядачам
та глядачкам від 15 років у супроводі батьків.

Фільми демонструються з українськими субтитрами.


ТЕА ТА ТУВА

Режисер: Крістіан Б. Волтерс
Хронометраж: 20

Сестри Теа (14) та Тува (12) вештаються вулицями містечка, аби бути якнайдалі від мами-алкоголічки та друзів-тусовщиків. Одного дня в ТЦ вони натрапляють на 5-річну дівчинку і беруть її з собою на прогулянку.


ЧЕСНА ГРА

Режисер: Зул Ешбахер
Хронометраж: 17

Підліток, що прагне популярності, працівниця, яка здатна на все, аби зірвати джекпот, літній директор компанії на заході своєї карʼєри, який намагається довести собі й оточенню, що він що на щось здатен. Троє персонажів збиваються зі шляху у життєвих перегонах на швидкість.


З ЛЮБОВʼЮ, ТАТО

Режисер: Діана Кам Ван Нґуєн
Хронометраж: 13

Фільм про звʼязок і прірву між дитиною й батьком. Режисерка віднаходить листи, які тато писав їй, перебуваючи за ґратами. Здається, тієї любові вже немає. Вона вирішує написати йому у спробі відновити звʼязок. Вона викладає на папері те, що не здатна вимовити, звинувачуючи свого батька в тому, що він зруйнував сімʼю, і водночас намагається його зрозуміти.


ІСТЕРІЯ В КОТЯЧОМУ ЛІГВІ

Режисер: Анжеліка Абрамович
Хронометраж: 20

Дружба може опинитися під загрозою, коли в гру втручається кохання. Коли хтось підслуховує жорстоку розмову. Коли на поверхню спливає кривава правда. Дівоча вбиральня – це місце, сповнене суперечок. Але водночас це місце прийняття та прощення.


ТАК, Я В ПОРЯДКУ, ДЯКУЮ

Режисер: Ганна Лау-Волкер
Хронометраж: 2

У ході онлайн-переписки жінка розмірковує про те, чи варто їй щиро розповідати, як у неї справи.

Previous
Previous
8 August

THE FIREMEN'S BALL (СZ, SK)

Next
Next
9 August

КІНОПЕРЕГЛЯД ЯК ЗУСТРІЧ: ЯК СТВОРИТИ СВІЙ КІНОКЛУБ