Back to All Events

КІНОПЕРЕГЛЯД ЯК ЗУСТРІЧ: ЯК СТВОРИТИ СВІЙ КІНОКЛУБ

  • Арт-простір Ліс 37 Fedyntsya Street Uzhhorod, Zakarpats'ka oblast, 88000 Ukraine (map)

Мова події: англійська

(можливий переклад на українську)


Чому ми маємо потребу говорити про кіно? Чим відрізняється кінонавчання від навчання шляхом кіно? Як обʼєднати людей навколо теми фільму? Чи має значення, які фільми показувати? Як адаптуватися до інтересів цільової аудиторії? І не лише щоб привабити, а й заохотити їх залишитися з нами надовше. Створімо змістовну зустріч разом.

Шимон Стемплевскі – митець, ініціатор, творець і куратор багатьох кіно, культурних і мистецьких проектів. Засновник Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Short Waves Festival та безлічі кінематографічних подій, що проводяться по всій Познані.

Юлія Семполович – випускниця Культурологічної кафедри в Познані за спеціальністю «Культура та публічна сфера»; студентка кафедри Кінознавство за спеціальністю анімація у медіа та кінокультура; набула досвіду протягом кількох років роботи у фонді «Ad Arte» під час організації фестивалю «Short waves». Почала свою діяльність зі стажування і працюювала переважно у програмному відділі; постійна глядачка міжнародних кінофестивалів; спікерка дискусійного кіноклубу Kino Muza та Interwaves – дискусійного кіноклубу, присвяченого експериментальним фільмам; викладачка у New Horizons of Film Education; поза кінодіяльністю її головним інтересом є модерністська архітектура, міське планування, а також театр і те, як він перегукується з мистецтвом кінематографії

Previous
Previous
9 August

BEST OF YFF 15+ (CZ)

Next
Next
9 August

ЕНДІ ВОРГОЛ: АМЕРИКАНСЬКА МРІЯ (SK)